Terugblik op onze voorstellingen tijdens Delft Fringe 2014

Withlof speelt Weerwolven van Wakkerdam tijdens Delft Fringe 2014Als bezoekers van Delft Fringe op donderdagavond 5 juni de sporen van de wolf in de stad volgden, kwamen ze uit op het Doelenplein. Daar speelden we een live versie van ‘De weerwolven van Wakkerdam’. In dit bekende gezelschapsspel wordt een dorp geteisterd door weerwolven die onschuldige burgers ombrengen. De uitdaging voor het publiek is in enkele spelrondes de weerwolven te herkennen. En de grap is dat de spelers ook niet vooraf weten wie de weerwolven zijn! Improvisatie in optima forma dus.

 

Withlof speelt kroegverhalen tijdens Delft Fringe 2014Op zaterdagavond 7 juni speelden we kroegverhalen in bierhuis De Klomp. Een ontspannen, gezellige en druk bezochte avond met hilarische scenes. Met input van het publiek gingen de spelers los met spelvormen als  ‘opscheppen’ en ‘het spijt me’. Met als hoogtepunt een scene waarin een concertpianist het concert van zijn leven verziekt zag door zijn echtgenote. Voor het oog van het koningspaar ging hij af als een gieter met de piano die door zijn vrouw letterlijk was ontstemd. Hoe dat afliep, weten alleen degenen die bij deze voorstelling aanwezig waren…

Tagged with: , ,
Geplaatst in Festivals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Komende voorstellingen

zaterdag 19 mei 2018
Voorstelling met De Meneertjes
in Rietveld Theater Delft

zaterdag 29 september 2018
Voorstelling!
in Rietveld Theater Delft

zaterdag 24 november 2018
Voorstelling!
in Rietveld Theater Delft