We zijn er maar druk mee!

Het lijkt misschien wat stil na onze laatste voorstelling. Maar schijn bedriegt! Drie lofjes waren intensief betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse nationale Theatersport Weekend, waar bijna alle lofjes dit jaar aanwezig waren. Het thema was ‘Interstellar nations’; klik hier voor het geweldige filmpje dat de organisatie maakte.

Ondertussen verzorgden we workshops voor een medewerkersdag van een kinderdagverblijf en het jaarlijkse feest van een tafeltennisvereniging. Binnenkort doen we dat ook voor de vrijwilligersavond van een voetbalvereniging. Heb je ook belangstelling voor zo’n workshop? Neem dan contact met ons op!

Verder hebben Marleen en Emile besloten om Withlof te verlaten, beiden zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Wij vinden dat natuurlijk heel jammer, maar begrijpen dat ook zeker na respectievelijk 15 en 6 jaar trouwe dienst. We gaan ze missen! Als groep hebben wij ervoor gekozen ons na de zomer stevig te gaan focussen onder leiding van een externe docent. En daar hebben we ontzettend veel zin in!

We hopen jullie in het najaar weer te verrassen met een paar prachtige voorstellingen, zet de data alvast in je agenda!

Groeten van alle lofjes van Withlof

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Komende voorstellingen

zaterdag 19 mei 2018
Voorstelling met De Meneertjes
in Rietveld Theater Delft

zaterdag 29 september 2018
Voorstelling!
in Rietveld Theater Delft

zaterdag 24 november 2018
Voorstelling!
in Rietveld Theater Delft